Bra gruppavtal tecknat med Telia

Hoppas år 2016 börjat bra för er medlemmar! För fiberföreningen rullar det på i bra hastighet!

I december 2015 valde vi gruppavtal med tjänsteleverantören Telia för alla medlemmar som vill ha det. Se erbjudandet här .

Det är ett förmånligt trippelerbjudande med snabbt bredband, telefoni och TV-utbud för endast 339kr/månad.

Ytterligare lite info om avtalet finner ni här. 

Inom en snar framtid kommer ni att få  en blankett där ni kan välja att teckna er för detta avtal. Har ni Telia redan idag så behöver ni inte avsluta abonnemang mm som ni så småningom måste om ni har andra leverantörer. Vi återkommer om när det är aktuellt för er att göra det. Vill ni redan idag byta till Telia så blir ju övergången sedan mycket enklare, men det avgör ni givetvis själva.

Vill man lägga till mer hastighet eller fler TV-kanaler eller annat utbud går det givetvis bra även om man tecknar gruppavtalet.

Vill man inte ha Telia eller detta avtalet går det givetvis bra att teckna ett eget avtal med någon av leverantörerna på www.qmarket.se 

Utöver månadskostanden för de tjänster du väljer tillkommer nätavgiften eller serviceavgiften som den också kallas. Det var den som vår kassör beskrev på förra stämman kan variera beroende på om vi får bidragen i tid eller ej och hur mycket vi måste låna.

Som ni säkert har sett har vi grävt klart i stort sett hela södra delen och påbörjat på andra delar i Tunhem. Vi har tecknat avtal med hembygdsföreningen och börat göra i ordning vårt nodrum.

Elinsta kommer snart att börja blåsa fiber men först skall all er grävning på tomten vara klar och dosor uppsatta av Elinsta vara gjorda. Läs mer om det i Connys infobrev till södra delen.

Medlemsantalet ökar sakta men säkert och vi är nu uppe i 216 anslutningar. Prata med dina grannar!

Den 11 februari kl 19:00 är ni välkomna på infomöte. Mail-inbjudan kommer.

12 jan 2016

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)