Etapp 2 redo att startas 12/9

Ni som angett att ni vill starta så tidigt som möjligt samt bor utmed etapp 2 kommer att startas den 12/9 2016. 47 stycken med gruppavtal och några utan gruppavtal. Främst är det utmed Floget, Hols gata, Forstena, Koppegården och Höga.

Vi kommer att ha ett infomöte för er med gruppavtal den 5 september kl 19:00 i Hembygdsgården där ni får hämta ut er utrustning och lite tips hur ni kollar att allt fungerar som det ska.

Givetvis är ni som ej valt gruppavtalet välkomna också för att få lite info. Ni får ju er utrustning från den tjänsteleverantör ni väljer på www.qmarket.se

Gå gärna in redan nu på q-market och se vad ni ska beställa ni som ej har valt Telia gruppavtal. Glöm ej att avboka den leverantör ni har idag om ni inte vill ha dubbelt.

Har man Telia idag behöver man ej avboka innan utan det sker när man aktiverar det nya avtalet via fiber som då övergår till ett fiberabonnemang.

Har man frågor om detta ringer man Telias kundtjänst 90200.

 

Anmäl er gärna till autogiro redan nu eller betala in en summa i förskott som kostnaderna dras ifrån. Bra för er och bra för föreningen = bra för oss alla! Läs mer på sidan om autogiro!

11 aug 2016

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)