Etapp 3 närmar sig med stormsteg

Etapp 1 och 2 har gått mycket bra. Nu är det dags för sista etappen. Etapp 3.

Nu har alla som vill fått chansen att teckna Telias gruppavtal och det blev 65 stycken i denna etapp 3 och alla resterande får beställa de tjänster man vill på www.qmarket.se. Den 1/12 ska alla anslutningar belysas 

Ni som ännu inte har grävt klart på tomten är det HÖG TID att få detta gjort nu. Serviceavgiften börjar gälla för alla oavsett.

Elinsta kommer att komma hem till er och installera mediaomvandlare inomhus och kopplingsskåp på utsidan huset och dra in fibern. Se till att svara dem direkt om tiden ej passar så vi blir klara i tid. Ni ska få ett meddelande i brevlådan innan de kommer eller ett telefonsamtal.

Etappen skall vara klar den 1/12 2016 och vi kallar till ett infomöte den 28/11 kl 18:30 där ni som valt Telia får hämta er utrustning och alla oavsett avtal kan få lite mer info om hur man kommer igång med sina tjänster. Det kommer troligtvis att gå att hämta utrustningen och testköra innan detta möte också. Från 17/11 och framåt som det ser ut idag. Maila föreningen så meddelar vi var, när och hur.

Har ni frågor hör av er!

Efter etapp 3 kommer det att finnas en möjlighet per år att hoppa på gruppavtalet den kvarvarande tiden av vårt 5 års avtal. Vi återkommer med datum 2017 men är du intresserad av detta (till en kostnad av 339kr) så skicka ett mail till oss.

mvh styrelsen

24 okt 2016

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)