Hemsidan uppdaterad

Hej på er i augustivädret! Hoppas sommaren varit till belåtenhet. 

Fiberföreningen har ej legat på latsidan även om hemsidan hade tagit lite semester ett tag :-)

Byggstartmöte med Nils Brobergs Gräv AB har genomförts och den nya styrelsen har börjat jobba.

Kartan uppdateras kontinuerligt (men läggs inte alltid upp här).

Under kommande aktiviteter ser ni våra planerade möten framöver i styrelsen. Har ni något ni vill att vi tar upp är det bara att höra av sig före ett möte.

Vi har som avsikt att börja gräva etapp 1 i september med utgångspunkt från Hembygdsgården där vår huvudcentral kommer att vara placerad för alla.

Beslutet om bidrag verkar dröja något ytterligare men vi jobbar på som vidare och hoppas att besked kommer förr eller senare i höst.

Ni kanske har sett att det har grävts på några ställen i Västra Tunhem och det stämmer. Överallt där det grävs av andra anledningar och som passar vår fiberförening är vi med och samförlägger slang om det går.

Vill du redan nu börja gräva i din trädgård, hör av dig till Bernt Sundström eller Anders Påsse så hjälper de till med slang och teknisk info.

Värva gärna fler medlemmar. Det vore bra för vår ansökan att bli så många som möjligt! Då är det större chans att prioriteras tidigt i bidragsgivandet!

Ha en fortsatt trevlig sommar så hör vi av oss i september med en påminnelse om betalningen om ni inte redan har gjort den, vilket flera har gjort! Tack för det!

/styrelsen

 

9 aug 2015

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)