Infomöte, tidplan och tjänsteavtal!

Hej!

Nu hoppas jag att ni har fått inbjudan till infoträff i era inboxar eller lådor. 

HÄR hittar du avtalet och HÄR ser du inbjudan till mötet.

Här kommer inbjudan till infomöte den 11/2 och ett tjänsteavtal där ni får välja om ni vill teckna ett gruppavtal med "trippelplay" eller väljer att avstå gruppavtal.
Några av er har förmånen att redan snart få möjligheten att komma igång med fiber. Detta kommer vi att informera om på mötet.
Tidplanen från början var ju att vi ska försöka vara klara till Kalle Anka julen 2016. Vi håller tidplanen mycket bra trots stora utmaningar i from av uteblivet belslut om bidrag, samförläggningar och diverse olika överraskningar längs vägen. Att det går så bra är mycket tack vare er medlemmar och ideella som hjälper till på olika sätt. Helt fantastiskt jobb som läggs ned av styrelse, områdesansvariga mfl. Att betala i tid eller förskott är också ett bra sätt att bidra.
Vi kommer redan nu att kunna erbjuda alla de som grävt ner fiberslang till huset och ligger på en färdig stam en inkoppling av fiber nu till sommaren om tillräckligt många väljer det alternativet att börja före utsatt tid. En fantastisk möjlighet. Vi behöver ha in tjänsteavtalet innan 25/2 så vi vet hur vi skall göra.
Husinstallation börjar den 7/2 i södra delen av Västra Tunhem mot Gärdhem/Åsaka hållet. Det är Elinsta som gör jobbet och ni blir kontaktade av er områdesansvarig innan.
Ni får gärna fylla i era kontaktuppgifter på denna länk och svara på några enkla frågor om internetuppkoppling: http://goo.gl/forms/c0KKVVRGpX
Tack på förhand!
Kan du ej komma den 11/2, ingen fara, det går bra att lämna in avtalet både före och efter det mötet dock innan 25/2 så vi kan fatta beslut om start eller ej. Vi lägger ut de presentationer vi visar på mötet så du kan läsa dem även om du ej delar på mötet.
mvh Styrelsen

 

2 feb 2016

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)