Lite uppdateringar på hemsidan

Hej!

Nu är det lite mer som är uppdaterat på hemsidan. Under sidan Dokument så hittar ni presentationen som Anders Kopp drog på extra stämman den 2/9 2015. Här är snabblänk till den också.

Även styrelsens kontaktuppgifter är nu uppdaterade under sidan Kontakt

Vi har även fått områdesansvariga för samtliga områden nu vilket är kanonbra. Conny har haft ett första uppstartsmöte för dem men det blir fler i framtiden. Vill du också hjälpa till så hör av dig till Conny Linnarsson. LÄS MER HÄR

På extrastämman fick vi ännu en sekundär anslutning så nu har vi 211 anslutningar till 195 fastigheter. Försök dock gärna att prata med grannar som ännu ej är medlemmar. Som ni kan läsa i presentationen och som Anders Kopp mycket tydligt redogjorde för så hamnar vi i en mycket bättre prioritering om vi blir ca 220 fastigheter (om vi har tolkat urvalskriterierna rätt) Här kan du se vilka fastigheter som är medlemmar idag: FASTIGHETER ANSLUTNA det krävs ett lösenord till denna sida som alla medlemmar får som hör av sig. Bara att skicka ett mail till föreningen om du glöm av!

Vecka 38 hoppas vi att vi kan börja lägga ned rör via Nils Brobergs Gräv AB. Hoppas på en fin höst!

Glöm nu ej att betala in det sista som ni skulle betala senast den 30/9-15. Är ni osäkra på hur mycket det är kontakta oss.

Ni som har grävare och är intresserade av att hjälpa folk i Västra Tunhem med grävningen på tomt, hör av er så lägger vi upp en sida med tips till er!

Den 13 september 2015 deltar några ur föreningen på en stor bredbandsinfo i Göteborg för alla fiberföreningar i Västra Götaland. Där lär de presentera mycket matnyttig information hoppas vi!

För ett Västra Tunhem i tiden, nu skall vi bli uppkopplade! /styrelsen

6 sep 2015

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)