Nu är det beslutat! Dags att skriva avtal om fiber!

Ikväll den 18 mars beslutade föreningen om kostnaderna för medlemmarna som dagsläget ser ut just nu. Inga andra förslag lades fram så styrelsens förslag godkändes efter en utförlig presentation.

Det innebär i korthet att vill man ansluta sig till fibernätet så måste man betala in minst 5700kr den 30/4 (vilket inkluderar årets medlemsavgift, medlemsinsatsen och första delen av kapitaltillskottet) och 15000kr den 30/9 (vilket är andra delen i kapitaltillskottet) = totalt 20700kr. Missa inte detta nu!! För det blir dyrt om man senare kommer på att man vill ansluta sig. För sena anmälningar kommer det kosta ca 50700 kr + två års senare införande i värsta fall! Skall du flytta och sälja huset? Glöm ej att gå med i föreningen och ta sedan ut kostanden för dina kapitaltillskott så de nya köparna inte hamnar i en olustig situation med ett hus utan fiber i framtiden!

.

Mycket folk (ca 130) kom till kyrkan 18/3 och diskuterade, frågade och visade sitt intresse.

Många skrev på avtalet redan på kvällen! Nästa avtalsskrivarkväll är 31/3 2015 i hembygdsgården men det går lika bra att kontakta ordförande eller kassör och skriva på en annan dag, senast 30/4.

 

Anders Kopp redogjorde för föreningens budget ...

 

... och våra medlemmar lyssnade och ställde bra frågor!

19 mar 2015

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)