Tjansteavtal

På denna sidan kan du läsa allt om vårt tjänsteavtal och tjänsteutbud. 

OBS! Ni som har angett att ni vill ansluta så snart som möjligt och bor på fastigheterna Bryggum, Fristorp, Hårrum, Härstad, Mulltorp, Sköstorp och vissa Tunhem (de mellan Hembygdsgård och Prästgård). Glöm ej att avsluta era befintliga avtal om ni ej vill ha bägge from början av juni 2016 för då kommer vi att ljussätta er fiber. Har ni TELIA och ska fortsätta med Telia ska ni INTE säga upp avtalet.

Föreningen erbjuder er medlemmar ett förmånligt gruppavtal med Telia och Trippelplay för 339kr (ord pris 698kr) som man binder sig för i 5 år. Där ingår Bredband 100/100, TV-paket LAGOM med idag 28 kanaler (här kan du se vad som ingår i Telias olika Tv-paket) och IP-telefoni där du får behålla ditt gamla telefonnummer om du vill (eller få ett nytt om det gamla tagits bort). Utrustningen där tillhör föreningen och du har full ersättning vid ev. skador eller problem som uppstått. Då kontaktar ni bara Telia så skickar de ny utrustning när du skickar in den gamla om något gått sönder tex vid elfel, åska mm. Det går också bra att kontakta Teliabutiken på Överby. Alla uppdateringar Telia gör på detta paket kommer alla tillgodo automatiskt, tex om det blir fler HD-kanaler eller utökat utbud.

Telias Pernilla Lasu var på vårt infomöte den 2016-02-11 och informerade om vilka möjlighter man har hos Telia. Om man tecknar gruppavtalet kan man sedan själv beställa till vilka funktioner man vill till ett förmånligare pris än för andra. Tex. om du vill ha fler Tv-kanaler än dem som ingår i paketet Lagom eller om du vill ha snabbare bredband än 100/100 osv. Alla extra tillval ni gör betalar ni direkt till dem ni köper det av alltså ej via föreningen. Dessa tillval har hos Telia inte längre bindningstid än 1 månad så då kan man ju enkelt testa på vissa tjänster och sedan välja bort dem igen om man inte var nöjd.

Här ser du presentationen som Telia visade i Hembygdsgården 11 feb 2016: Klicka här!

Här ser du vanliga frågor och svar från Telia: Klicka här!

Här hittar du avtalet som alla måste skriva på. Klicka HÄR! 

Gör det senast 25/2 -16 om du bor på fastigheterna Bryggum, Fristorp, Hårrum, Härstad, Mulltorp, Sköstorp och vissa Tunhem (de mellan Hembygdsgård och Prästgård) och någon Artorp. Vi vill helst att alla skickar in till det datumet men övriga är ju inte riktigt lika bråttom med eftersom det ej är klart att koppla på ännu. Prata med din områdesansvarig om du är osäker vad som gäller din fastighet.

OBS! Ni som ej har lämnat in tjänsteavtalet ännu gör det nu för hela Tunhem senast 30/4-16. Ni kommer bli anslutna senast i slutet av året och vi behöver veta vilka som vill ha gruppavtal och inte. Går det bra så kanske vi kan göra en etapp till där emellan och då måste vi veta allas önskemål.

Här ser du föreningens presentation från infomötet som Anders Kopp redogjorde för. Klicka här!

och även vi har gjort en FAQ med vanliga frågor och svar. Läs gärna dessa. Klicka här!

Tjänsteutbud utöver gruppavtalet:

Vill man inte teckna gruppavtalet går det givetvis bra. Man kanske vill ha kortare bindningstid, annan leverantör eller har ett företag som kräver andra tjänster än det som Telia kan erbjuda. Då tittar man på www.qmarket.se. Så snart vi närmar oss uppkoppling kommer ni att kunna välja Västra Tunhem där för att exakt se våra priser i vårt område. Men fram tills dess välj nägon liknande förening så får ni en uppskattning av vad det finns och kostar.

Alla fastighetsägare betalar dock serviceavgift. Även ni som inte vill teckna något tjänsteavtal alls just nu. Den betalas alltid till föreningen. Serviceavgiften kommer med all sannolikhet att sjunka framöver. Den bestäms av styrelsen inför varje år.

 

Vårt fibernät kommer att erbjuda tjänster från Q-Market som är Zitius beställningsportal.
Följande leverantörer finns med i dagsläget:

telia_logobb_logocomhem_logo boxer_logoviasat_logosappa_logobahnhof_logo t3_logotyfon_logo riksnet_logo
bb2_logo alltele_logoownit_logo

 

Vårt område är dock inte upplagt i Qmarket än utan det kommer senare under 2016.

Tills dess kan ni ta mer detaljerad titt  via nedanstående sidor som visar utbudet i Västra Götaland:

Privat – Paket
Privat – Bredbandstjänster
Privat – TV
Privat – Telefoni

Företag – Bredbandstjänster
Företag – TV
Företag – Telefoni

Har du ytterligare frågor? Tveka ej att höra av dig till oss på vår e-mail.

 mvh Styrelsen

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)