VIKTIG LÄSNING

Hej!

För er som ej var med på extra stämman och infomötet den 18/3-15 är det extra viktigt att ni läser denna presentation och stämmobeslutet och anslutningsavtalet. Men det är bra för alla givetvis.

Även kommunikationsoperatören från Zitius var där och drog denna presentation ZITIUS.

Vi kommer att ha öppet hus den 31/3 kl 18:30-20:00 i Hembygdsgården för att ni medlemmar ska kunna få era avtal signerade. Kan man ej då så går det utmärkt att bestämma träff med ordförande eller kassör på en annan dag eller tid bara det sker före 30/4 2015.

Hör av er vid frågor gärna på e-mail men telefon går också bra. Vi svarar när vi har möjlighet och lämnar ni ett meddelande så ringer vi tillbaka senare.

När vi talar om primär anslutning så menar vi den första och oftast den enda anslutningen till huset för de flesta medlemmar. Sekundär anslutning är om man vill ha fler än en anslutning , alltså en extra anslutning, med samma överlämningspunkt på huset och som används på samma fastighetsbeteckning! OBS mycket viktigt det är alltså inte tillåtet att teckna en primär anslutning till grannen eller annan utanför din fastighetsbeteckning.

mvh styrelsen

 

 

21 mar 2015

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)