VIKTIGT info inför etapp 1

Elinsta har ej mätt upp alla fastigheter ännu och det måste vara gjort inför starten av upp etapp 1.

Några fastighetsägare har ej varit hemma och ibland har installatören missat överenskommen tid vilket inte är bra.

Vi får alla nu hjälpas åt att få de sista pusselbitarna på plats. Några av er har fått ett mail från Robin på Elinsta där han ber om er hjälp att svara med MAC-adressen. Behöver ni hjälp med detta så hör av er till föreningen så hjälper vi till!

Kontakta områdesansvarig eller någon i styrelsen tex Conny Linnarsson eller Annalena Levin, eller skicka mail till föreningen på [javascript protected email address] vid oklarheter och frågetecken.

Robin på Elinsta har telefon 0730-817748 om ni får samtal från honom så vet ni vem det är eller om ni vill ringa honom och be om hjälp.

Planen är att det jobb som är kvar att göra efter idag görs på måndag och tisdag. Vi vill dock gärna veta av er medlemmar om ni ej har stämt av besök med Elinsta innan 1 juni. Några av er har hört av sig till oss vilket är jättebra.

Planen är givetvis fortfarande att vi ska starta upp i första halvan av juni. Nu är det nära!!

Planen för etapp två är slutet av augusti och vi återkommer efter start av etapp 1 vilka fastigheter som har möjlighet att ansluta sig då. Resterande ansluts i etapp 3.

Ni som har valt gruppavtal med Telia har också fått ett mail av Telia med info om hur ni ska aktivera er utrustning som ser ut så här:

Grattis – snart har du bredband, tv och telefoni hemma!
  Som du säkert vet så har ni i Västra Tunhems fiber valt att ansluta er till Telias fibertjänster. Det du behöver göra är att aktivera dina tjänster och det kan du göra från och med 1 juni. Du aktiverar dina tjänster genom att gå in på telia.se/fiberforening. Eller ringa oss på 90 200.  
  Snart ingår allt det här i ditt boende
  • Telia Bredband 100/100
  • Tv från Telia med tv-paket Lagom
  • Telia Bredbandstelefoni med prisavtal Mini
 
  Efter du har aktiverat dina tjänster får du en bekräftelse via e-post. De koder du behöver för att komma igång med tv och telefoni finns på telia.se/mitt-telia efter du aktiverat tjänsterna. Bredbandet aktiveras inom 1-3 dagar. Din nya trådlösa router, tv-box samt telefonadapter lämnas ut av er fiberförening.  
  Återigen, grattis till din nya fiberanslutning och de nya möjligheter den inom kort kommer att ge dig.  
  Med vänliga hälsningar
Telia

och här det bifogade dokumentet.

Vi jobbar förfullt med att uppstarten kommer att fungera som planerat och i uppstarten så har vi räknat in att vissa justeringar och störningar kommer att ske innan allt fungerar smärtfritt, vilket vi hoppas att alla har förståelse för.

 

26 maj 2016

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)